5 ținute de plajă pentru inspirația ta

Ținute de VARĂ PE PLAJĂ – Ești gata de distracție la soare?

Este timpul să începeți să vă planificați ținutele de vară. Indiferent dacă mergi într-o vacanță la plajă, o întâlnire la piscina sau doar petreci leneș ascultând valurile care se prăbușesc pe țărm.

Am alcătuit o listă lungă de ținute de plajă elegante și drăguțe, care vă vor oferi câteva idei pentru diverse evenimente și activități pe plajă, astfel încât să știți ce să porți la plajă!

Caftan de plajă

Aveți nevoie ceva drăguț pentru a vă acoperi costumul de baie sau bikini? Încercați acest caftan de plajă.

Costume de baie întregi

Sunt sexy și în zilele noastre, vin în atât de multe siluete uimitoare în costume de baie dintr-o piesă încât ai fi șocata

Costume de baie 2 piese

Pentru timpul petrecut la soare, nimic nu depășește un bikini, vezi colecția Textil Online de costume de baie pentru femei din 2 piese.

Rochii de plajă

Fii pregătit pentru soare cu gama noastră de rochii de plajă pentru femei. Elegantă, ușoară și suficient de confortabilă pentru căldura amiezii, colecția include rochii de plajă mini, midi și maxi, disponibile într-o gamă de imprimeuri frumoase și culori măgulitoare.

Salopete de plajă

Ai nevoie de ceva care să te ducă de la plajă la bar și de la piscină la petrecere? Ai deja costumul de baie pentru a le face pe toate, acum apucă-ți salopeta de plajă pentru a te menține să arăți cel mai bine.

Vezi ofertele Textil Online la ținute de plajă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletter-ul nostru!