Textil Online este o gamă completă de branduri specializate în țesături textile, fiecare prezentând colecții de dresuri și lenjerie intimă clasică, modelatoare, relaxantă și naturală, într-o gamă variată de culori, modele și forme.

Prezenta pe piața de textile încă din anul 1994, având un capital 100% românesc cu articole pentru femei și bărbați, firma SC GITTANOS COMPANY SRL  a devenit in scurt timp unul dintre cei mai mari distribuitor din România având la bază calitatea produselor şi a serviciilor, promptitudinea şi seriozitatea, care au adus notorietate pe piața de profil.

Textil Online este brand-ul care şi-a propus să vină in sprijinul tuturor oamenilor ce îşi doresc mereu sa poarte pe sub hainele de zi, lenjerie de cea mai buna calitate. O gama variată pentru femei, bărbați cat si copii.

Lenjerie intimă pentru femei

Elegante, senzuale și romantice, sutienele și chiloții sunt esențiale în viață de zi cu zi pentru femeile de pretutindeni. Aruncă o privire la selecția noastră de lenjerie intimă pentru femei, cu model sau fără, de calitate înaltă, până la seturi din țesături luxoase, cu detalii frumoase.

Sutiene de care orice femeie are nevoie

Cu siguranță nu te poți descurcă cu un singur tip de sutien. Dacă nu știi cum să îți alegi sutienul potrivit pentru fiecare situație, iată care sunt principalele tipuri de sutiene pe care trebuie să le ai în sertarul cu lenjerie intimă.

Sutiene cu burete

Sutiene cu burete de diferite mărimi și culori confecționate de branduri cunoscute. Descoperă cele mai noi tendințe în modă! Sutiene cu burete în magazinul online. 

Sutiene cu push up

Sutienul cu push up creează un decolteu frumos și accentuează bustul pentru o impresie de durată. La noi vei găși sutiene push up de diferite mărimi și culori, confecționate din bumbac de calitate superioară, dantelă sau microfibră.

Sutiene cu armătură

Descoperă colecția noastră de sutiene care oferă un foarte bun suport al sânilor grație armăturii. Sutiene cu armătură, culori, mărimi și modele pentru tine.

Sutiene și bustiere sport

Sutiene și bustiere perfect pentru activități sportive. Modele diverse pentru diferite cerințe.

Sutiene mărimi mari

Descoperă sutiene mărimi mari, care susțin și pun în valoare formele feminine. Sutiene mărimi mari, modele trendy.

Sutiene pentru alăptat

Sutiene pentru alăptare confecționate din bumbac sau microfibră moale prevăzute cu deschizătură pentru alăptare.

Chiloți pentru femei, modele și tipuri pe alese

Sutienul și chiloți de damă, stau la baza fiecărei ținute. Chiar dacă aceasta nu este vizibilă, nu trebuie să subestimăm alegerea. Alege chiloți pentru femei potriviți

Chiloți clasici de damă

Chiloți clasici, cu dantelă confortabili de zi cu zi la cele mai bune prețuri. Alege din colecția noastră de chiloți de damă clasici

Chiloți damă tanga

Chiloți tanga sunt perfecți pentru a crea un aspect fără cute sub ținute mulate. Alege noi modele și culori vii sau piese clasice negre care avantajează.

Lenjerie intimă pentru copii

Lenjerie pentru copii la modă și confortabilă chiloți, tricouri, dresuri și șosete pentru băieți și fete: obțineți ce este mai bun pentru copilul dvs. Combinația perfectă de modă și funcție este esențială pentru a proteja pielea delicată a copiilor.

Lenjerie intimă pentru bărbați

Cumpărați-vă lenjerie pentru bărbați, lenjerie sexy și îmbrăcăminte pentru bărbați – chiloți, șosete și lenjerie de corp pentru bărbați dintr-o selecție largă de cele mai renumite, mai noi și mai exclusiviste mărci de pe textilonline.ro!

GITTANOS COMPANY