Despre Noi

Povestea noastră

Din 1994

Textil Online este o gamă completă de branduri specializate în țesături textile, fiecare prezentând colecții de dresuri și lenjerie intimă clasică, modelatoare, relaxantă și naturală, într-o gamă variată de culori, modele și forme.

Prezenta pe piața de textile încă din anul 1994, având un capital 100% românesc cu articole pentru femei și bărbați, firma SC GITTANOS COMPANY SRL  a devenit in scurt timp unul dintre cei mai mari distribuitor din România având la bază calitatea produselor şi a serviciilor, promptitudinea şi seriozitatea, care au adus notorietate pe piața de profil.

Textil Online

Textil Online este brand-ul care şi-a propus să vină in sprijinul tuturor oamenilor ce îşi doresc mereu sa poarte pe sub hainele de zi, lenjerie de cea mai buna calitate. O gama variată pentru femei, bărbați cat si copii.

Sutienele, ca și chiloții, dresurile, modelatoarele sau ciorapii sunt baza lenjerie de corp iar Textil Online oferă o gama variată și de calitate susținând întreg procesul de distribuție cu profesionalism.

De ce să cumperi on-line de la noi?

Din oferta noastră fac parte o gamă variată de produse – Rapid și ușor, poți face achiziția direct de la tine de acasă, fie zi sau noapte. Alege modelul pe care ți-l dorești, cu o potrivire perfectă îl poți studia în poză cât și vedea live stocul cumpărat!

TextilOnline.ro

Iată beneficiile pe care le vei avea dacă vei lucra cu noi

Calitate și profesionalism, produsul corect pentru fiecare ocazie, fiecare stil și fiecare preferință. Colecțiile  noastre cu articole pentru bărbați, femei, adolescente si copii surpinde calitatea superioara si de bun gust a materialelor furnizate, datorită produselor care răspund exigențelor contemporane, atât prin linia modernă, cât şi prin inovațiile tehnologice; idei îndrăznețe sunt transpuse în texturi şi culori care să întâmpine noile tendințe din domeniul textilelor.

Nu doar căutați, ci și gășiți. În acest sens am creat o platforma de îmbrăcăminte și lenjerie intimă!