Despre Noi

Am pus bazele unei afaceri din dorința de a aduce pe piața produse diversificate, de calitate superioara la preturi accesibile.

TEXTIL este o gama completa de branduri specializate in țesături textile prezentând fiecare colecție, de dresuri și lenjerie intimă clasică, modelatoare, relaxantă și naturală, într-o gamă variată de culori, modele și forme.

Prezent pe piața de textile încă din anul 1994, având un capital 100% românesc cu articole pentru femei și bărbați, firma GITTANOS COMPANY a devenit în scurt timp unul dintre cei mai mari distribuitor din România având la bază calitatea produselor și a serviciilor, promptitudinea și promptitudinea. seriozitatea, care au adus notorietate pe piața de profil.

TEXTIL – în câteva cuvinte de calitate și profesionalism, produsul corect pentru fiecare stil și fiecare preferință.

Colecțiile TEXTIL cu pentru băieți, femei, și copii surpinde calitate superioară și de bun gust a materialelor furnizate, articolelor adolescentelor care să răspundă exigențelor produselor contemporane, atât prin linia modernă, cât și prin inovații tehnologice; ideile îndrăznețe sunt transpuse în texturi și culori care să întâmpine noile tendințe din domeniul textilelor.

TEXTIL este brand-ul care și-a propus să vină în sprijinul tuturor oamenilor ce doresc mereu să poarte pe sub hainele de zi, lenjerie de cea mai bună calitate. O gama variată pentru femei, bărbați cat și copii. Sutienele, ca și chiloții , dresuri, modelatoarele sau ciorapii sunt baza lenjeriei de corp iar TEXTIL ofera sau gama varianta si de calitate sustine si intreg procesul de distributie cu profesionalism.

De ce sa cumperi on-line ?

Din oferta noastră fac parte sau gama variată de produse- Rapid și ușor, puteți face cumpărături de la tine acasă, fie zi sau noapte. Alege modelul pe care ti-l dorești, cu o potrivire perfectă, la orice mărime ai alege. Nu doar căutați, ci și găsiți.

În acest sens am creat un Marketplace special de lenjerie intima. Cu ajutorul acestuia poți să urmărești noi tendințe în moda textilelor și a lenjeriei de corp găsind-ti stilul perfect.