Despre Noi

Am pus bazele unei afaceri din dorința de a aduce pe piața produse diversificate, de calitate superioara la preturi accesibile.

TEXTIL  este o gama completa de branduri specializate in țesături textile prezentând fiecare colecții, de dresuri și lenjerie intimă clasică, modelatoare, relaxantă si naturală, într-o gamă variată de culori, modele și forme.

Prezent pe piața de textile încă din anul 1994, având un capital 100% românesc cu articole pentru femei și bărbați, firma GITTANOS COMPANY a devenit in scurt timp unul dintre cei mai mari distribuitor din România având la bază calitatea produselor şi a serviciilor, promptitudinea şi seriozitatea, care au adus notorietate pe piața de profil.

 

 

TEXTIL – in câteva cuvinte calitate și profesionalism, produsul corect pentru fiecare stil și fiecare preferință.

Colecțiile TEXTIL cu articole pentru bărbați,  femei, adolescente si copii surpinde calitatea superioara si de bun gust a materialelor furnizate, datorită produselor care răspund exigențelor contemporane, atât prin linia modernă, cât şi prin inovațiile tehnologice; idei îndrăznețe sunt transpuse în texturi şi culori care să întâmpine noile tendințe din domeniul  textilelor.

TEXTIL  este brand-ul care şi-a propus să vină in sprijinul tuturor oamenilor ce îşi doresc mereu sa poarte pe sub hainele de zi, lenjerie de cea mai buna calitate. O gama variată pentru femei, bărbați cat si copii.  Sutienele, ca și chiloții, dresuri, modelatoarele sau ciorapii sunt baza lenjerie de corp iar TEXTIL ofera o gama varianta si de calitate sustinand intreg procesul de distributie cu profesionalism.

 

 

De ce sa cumperi on-line ?

Din oferta noastră fac parte o gama variata de produse-   Rapid si ușor, poți face cumpărături de la tine de acasă, fie zi sau noapte. Alege modelul pe care ti-l dorești, cu o potrivire perfecta, la orice mărime ai alege. Nu doar căutați, ci si găsiți.

În acest sens am creat un Marketplace specializat de lenjerie intima. Cu ajutorul acestuia poți să urmărești noile tendințe în moda textilelor si a lenjeriei de corp găsind-ti stilul perfect.