Politică de Retur

LA PRIMUL SCHIMB DE PRODUSE, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Sperăm că sunteți încântate de comanda dumneavoastră; dacă totuși doriți să returnați din produsele comandate sau să schimbați o mărime, dorim să vă informăm că aveți la dispozitie 14 zile din momentul în care ați primit comanda.

Vă rugăm să vă asigurați că produsul (produsele) sunt în condiția lor originală de împachetare, cu toate etichetele atașate. Asigurați-vă că lenjeria intima este probată peste lenjeria personală.

Nu vom accepta retururi pentru lenjeria purtată sau deterioratată. Nu acceptăm retururi pentru pachetele deschise de dresuri!

Schimbul de produse: în cazul în care doriți o altă marime la produsul comandat sau doriți înlocuirea unui produs, vă rugăm să ne contactați.

Rambursarea banilor: plata se procesează într-o perioadă de 14 zile – daca s-a efectuat plata cash la livrare si instant daca plata a fost efectuata prin card bancar. Dacă doriți ca banii să fie rambursați în contul bancar, vă rugăm sa ne trimiteți toate datele necesare pentru a primi banii la adresa de e-mail contact@textilonline.ro

Cererea de rambursare a unui produs va fi anunțată telefonic la numărul 0729 099 907 sau prin e-mail la adresa: contact@textilonline.ro

ATENȚIE! Toate cererile de schimb sau ramburs plată se vor realiza după ajungerea produsului la sediul comercial al firmei, acestea urmând a fi verificate și acceptate către schimb sau returnarea sumei în cauză.

NU acceptăm retururi (schimb sau ramburs plată) în situațiile limită și excesive precum:

  • Cereri multiple de retur (produs sau suma) în penultima sau ultima zi de drept;
  • Produs deteriorat sau purtat;
  • Produs murdar;
  • Produs lărgit;
  • Produs neavând eticheta originală sau amplasată într-un mod neoriginal;
  • Produs cu etichetă tăiată și/sau ruptă.