Schimb și Returnare Produse

Uneori se întâmplă ca ceva să nu se potrivească. Nu îți face griji, se rezolvă totul muult mai ușor acum cu noua integrarea SAMEDAY X TEXTILONLINE – poți returna produsele sau le poți schimba cu alte produse. Acum poți rezolva totul online! Iar predarea produselor se v-a realiza prin intermediul LOCKER by EMAG.

Inainte de completarea formularului te rugam sa citesti Politica de retur, Metodele de plata si transport si Termenii si condtitiile generale.

Acceseaza butonul de mai jos, completeaza datele, in urma completarii de date, se va genera un cod, cu care vei putea deschide una din casutele lockerelor EMAG, lasi produsele acolo, iar cand vor ajunge la noi, le verificam sa fie conforme si nepurtate iar banii ii vei primii inapoi in cont-ul bancar pe care il trimiti la adresa de email: contact@textilonline.ro, impreuna cu numele si numarul comenzii.


RETURNARI ȘI RAMBURSARI:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Returul se face cu etichetele inițiale intacte.

Rambursarea banilor: banii se vor procesa într-o perioadă de 7-14 zile lucratoare conform legislatiei in vigoare.

Pentru ca banii sa fie rambursați în contul bancar, vă rugăm sa ne trimiteți toate datele necesare pentru a primi banii la adresa de e-mail: contact@textilonline.ro.